Wil jij starten met hardlopen of loop je al hard en ben je benieuwd of je ook beter of sneller kunt? Goed nieuws! Onze hardlooptrainingen zijn geschikt voor vrijwel iedere loper, zelfs voor de loper met frisse tegenzin. Tijdens een hardloopcursus train je een keer per week onder leiding van een deskundige en goed opgeleide trainer. Ook krijg je twee huiswerktrainingen per mail die je later in de week zelfstandig kunt uitvoeren. Deze huiswerktrainingen zijn niet verplicht, maar kunnen je wel helpen om sneller vooruit te gaan.

In onze trainingen leer je niet alleen (beter) hardlopen, maar verbeter je ook je conditie en leer je over verstandig en blessurevrij sporten. Plezier staat daarbij altijd voorop. En wie weet ontmoet je een leuk hardloopmaatje tijdens de trainingen of doe je eens mee met een wedstrijd. In dat laatste geval geven we je graag advies voor een goede voorbereiding.

Iedere deelnemer traint op zijn/haar eigen niveau, ook tijdens de groepstraining. Met een stok achter de deur toch je eigen ding doen; hoe leuk/goed kan het worden!?

Naar het cursusaanbod.