Aankondiging start nieuwe ronde * Aanmeldingen komen op de wachtlijst

Iets voor jou?
Een bootcamp is gebaseerd op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger. In deze trainingen wisselen kracht en uithoudingsvermogen elkaar in hoog tempo af. Opdrukken, pittige intervallen, diverse andere fitnessoefeningen; het hele lichaam, ieder spiertje wordt getraind. Alles draait om conditie, kracht, explosiviteit en souplesse en dat tot je (bijna) niet meer kunt.

Running Bootcamp doet daar nog een schepje bovenop. Na een korte interval over een afstand van 200 tot 400 meter werkt iedere deelnemer direct een aantal krachtoefeningen en functionele bewegingen af. Meteen nadat deze achter de rug zijn, start de deelnemer met de volgende hardloopinterval. Dit gedurende ca. 35 minuten. Vooraf natuurlijk een goede warming-up inclusief loopscholing, na afloop de bijbehorende cooling down.

Dame of heer, wel of geen Nagelees en wel of geen conditie; het maakt niet uit, gewoon lekker meedoen!

 

Leuke bijkomstigheden
Door de combinatie krachttraining – hardlopen neemt de conditie snel toe; er wordt op een relatief hoge hartslag getraind. Verder versterken de verschillende krachtoefeningen het lichaam. Kortom: een veelzijdige, afwisselende training waarvan je in andere takken van sport en het dagelijks leven flink profijt van zult hebben.

Zit je na de training met vragen of heb je last van een pijntje of een sportdip? Wacht niet tot de volgende training, maar mail ons. Ook daar zijn wij voor!

De kosten voor deelname bedragen € 43,00 voor acht trainingen t/m 19 december a.s.

Datum:31 oktober 2022
Tijd:19:30
Plaats:Nagele
Locatie:In en om Nagele