Iets voor jou?
Loop verstandig, train bewust. Dat is de kern van deze serie van zes trainingen. Trainingen waarbij je je focust op bewustwording tijdens het hardlopen. Hiermee zet je actief een stap in je hardloopcarrière. Wij bieden je uitleg en handvatten, maar jij maakt het waar. De nieuwe training Loop Verstandig sluit perfect aan op het huidige aanbod. Het biedt technieken en thema’s die verder gaan dan alleen het hardlopen, om zodoende op elk moment – tijdens het hardlopen en daarbuiten – zelf controle te houden en ontspanning te vinden.

De trainingen worden gegeven in groepsverband, maar naast socializen voert persoonlijke ontwikkeling de boventoon. De trainingen zijn erop gemaakt om strubbelingen uit het dagelijks leven los te laten en zo de kwaliteit van je loop te verbeteren. Je wordt bewust van je lichaam en omgeving. Ondanks dat presteren niet het doel is, zal bewustwording van lichaam en geest je een sterkere sporter maken.

Met ingang van juni 2020 bieden wij deze training aan als groepstraining. Dit betekent dat wij deze training op aanvraag geven aan lopers die zelf een groepje om zich heen geformeerd hebben. Mail ons vrijblijvend voor meer informatie.

Handige bijkomstigheden
Zit je na de training met relevante vragen of heb je last van een pijntje? Wacht niet tot de volgende training, maar mail ons. Ook daar zijn wij voor!

VAN BLOOIS SPORTADVIES – de juiste stap op weg naar een betere versie van jezelf!

Datum:2 maart 2021
Tijd:19:30
Plaats:Emmeloord
Locatie:Emmelerbos