Op 11 mei 2021 start VAN BLOOIS SPORTADVIES met een serie van acht hardlooptrainingen voor de startende en herstartende hardloper. De trainingen vinden plaats in Emmeloord en worden gegeven op de dinsdagavond.

Iets voor jou?
Wil jij graag starten met hardlopen, wil je het hardlopen weer oppakken of ben je afgelopen tijd in je eentje begonnen met het hardlopen en kun je de steun van een groep goed gebruiken, meld je dan nu aan voor de cursus ‘Hardlopen voor starters en herstarters’.

Details van de cursus ‘Hardlopen voor starters en herstarters’
Duur: 11 mei t/m 29 juni 2021
Tijdstip: dinsdagavond van 19.30 tot 20.45 uur
Locatie: Emmelerbos
Kosten voor deelname: € 50,00 voor acht keer trainen
Extra: wekelijks twee huiswerktrainingen per mail, helpdesk per mail en een leuke, passende afsluiter op dinsdagavond 6 juli 2021. Verder bestaat de mogelijkheid om een gemiste training dezelfde week in een andere groep in te halen.

Als je je aanmeldt via de link ‘inschrijven’, ontvang je geheel vrijblijvend meer informatie per mail (check je spambox als het mailtje met meer informatie uitblijft). Daarbij ontvang je een inschrijfformulier dat wij – als je daadwerkelijk wilt meetrainen – graag z.s.m. volledig ingevuld, per mail retour ontvangen. Op basis van hetgeen je daarop vermeldt, word jij in de training aan het werk gezet.

VAN BLOOIS SPORTADVIES geeft al meer dan twaalf jaar hardlooptrainingen aan jong en oud. Zowel beginners als ervaren wedstrijdlopers kunnen bij ons terecht voor een training op maat. Ook (aspirant) marathonlopers en trailrunners kunnen bij ons uit de voeten.

En echt waar: er zijn lopers die al vanaf de eerste training die wij gaven, in een van onze groepen meetrainen! De trainingen blijven leuk door de variatie die wij er iedere week weer in aanbrengen en mede daardoor blijft iedere hardloper zichzelf verder ontwikkelen.

Onze groepen zijn gebonden aan een maximale groepsgrootte en het klinkt afgezaagd, maar vol is vol!

Datum:11 mei 2021
Tijd:19:30
Plaats:Emmeloord
Locatie:Emmelerbos