LOOP JE HARD OF WIL JE LEREN HARDLOPEN? BIJ ONS VIND JE WAT JE ZOEKT!

Op 14 juni start een nieuwe trainingsronde in Emmeloord. Geschikt voor vrijwel alle niveaus. Van beginnende loper tot ervaren (wedstrijd)loper; wij zetten iedereen op zijn/haar eigen niveau in een eigen groep(je) van dat niveau aan het werk.

Wij werken aan de basis en laten lopers groeien. Van loopscholing tot individuele marathonbegeleiding: onze trainers kunnen het. De groepstrainingen kennen een gezellige sfeer en een ambitieuze kerntraining. Een gevarieerde loopopdracht, afgestemd op het niveau van de deelnemer.

Kosten
Deze ronde bestaat uit veertien trainingsweken (de eerste twee weken van de bouwvak is er geen trainen), daarvan worden er twaalf in rekening gebracht. Dus heb jij geen vakantieplannen, dan train je twee weken gratis. Kosten voor deelname bedragen € 54,00. Daaronder vallen tevens twee huiswerktrainingen per week. Heb je vragen over schoenen, een pijntje of wil je een schema voor een (halve) marathon? Onze helpdesk helpt je verder. Zonder extra kosten!

Meedoen
Heb jij je via onze website aangemeld, dan ontvang je van ons per mail alle informatie. Daarbij is een inschrijfformulier, dat wij graag z.s.m. volledig ingevuld per mail retour ontvangen. Daarop krijg jij van ons een reactie en dan is jouw aanmelding een feit.