NIEUW * NIEUW * NIEUW * NIEUW * NIEUW

LOOP JE HARD OF WIL JE LEREN HARDLOPEN? BIJ ONS VIND JE WAT JE ZOEKT!

Op 15 maart 2023 starten wij met een nieuwe hardloopgroep in Emmeloord. Geschikt voor vrijwel alle niveaus. Van beginnende loper tot ervaren (wedstrijd)loper; wij zetten iedereen op zijn/haar eigen niveau in een eigen groep(je) van dat niveau aan het werk.

Wij werken aan de basis en laten lopers groeien. Van loopscholing tot individuele marathonbegeleiding: onze trainers kunnen het. De groepstrainingen kennen een gezellige sfeer en een ambitieuze kerntraining. Een gevarieerde loopopdracht, afgestemd op het niveau van de deelnemer.

Kosten
Per kwartaal betaal je € 54,00. Hiervoor krijg je twaalf groepstrainingen en wekelijks twee huiswerktrainingen per mail. Heb je vragen over schoenen, een pijntje of wil je een schema voor een (halve) marathon? Onze helpdesk helpt je verder. Zonder extra kosten!

Meedoen
Heb jij je via onze website aangemeld, dan ontvang je van ons per mail alle informatie. Daarbij is een inschrijfformulier, dat wij graag z.s.m. volledig ingevuld per mail retour ontvangen. Daarop krijg jij van ons een reactie en dan is jouw aanmelding een feit.