Trainen voor de Fish Potato Run maar dan anders
Tja… ruim 25 jaar lang vond iedere tweede zaterdag in september de Fish Potato Run plaats. Dé polderloop bij uitstek. Ook dit jaar stond de lange, rechte lijn waarin je van Urk naar de finish in Emmeloord draaft, op het programma. Het Coronavirus gooit echter roet in het eten: voorlopig is iedere wedstrijd van de hardloopkalender geschrapt.

Maar: heb jij wel zin in een uitdaging? Dan bieden wij jou de gelegenheid om gedurende twaalf weken in groepsverband te trainen. In die tijd werk je aan je techniek en snelheid, daarbij strooien wij rijkelijk met tips en trucs die het hardlopen leuker, toegankelijker en misschien zelfs makkelijker maken. Wij weten nu al zeker dat je niet voor niets zult trainen. Komt AV NOP niet met een alternatief voor de FPR, dan organiseert VAN BLOOIS SPORTADVIES wel speciaal voor jou een leuke, ludieke, alternatieve wedstrijdloop!

Lijkt het je leuk om gedurende twaalf weken in groepsverband voor dit nu nog vage einddoel te trainen? Meld je dan aan voor de serie van twaalf hardlooptrainingen waarmee VAN BLOOIS SPORTADVIES op donderdagavond 18 juni a.s. in Nagele start.

Voor wie?
Voor iedereen die op donderdagavond tijd heeft om deze specifieke trainingen te volgen. Of je nu beginner of ervaren (wedstrijd)loper bent; iedereen gaat op zijn eigen niveau in de groep aan het werk. Er wordt getraind op een ‘besloten’ parcours. Dit kan een rondje van bijvoorbeeld 400 meter zijn, waarop iedereen in zijn eigen tempo draaft. Je loopt dus nooit in je eentje ver achteraan of ruim voor de groep uit.

Ook welkom als:
Je al in een andere (hardloop)groep traint, maar graag gedurende twaalf weken deze specifieke trainingen wilt volgen;
Je niet uit Nagele komt;
Je niet van plan bent om deel te nemen aan welk vaag einddoel dan ook, maar de opgedane kennis graag op een ander moment inzet.

Train jij mee?
Kosten voor deelname bedragen € 65,00. Eventuele kosten voor deelname aan de alternatieve loop zijn niet inbegrepen. Meld je vrijblijvend aan via bijgaande link. Je ontvangt dan meer informatie en een inschrijfformulier per mail. Wil je daadwerkelijk meetrainen, stuur dat formulier dan z.s.m. per mail retour.

VAN BLOOIS SPORTADVIES – DE JUISTE STAP!

Datum:18 juni 2020
Tijd:20:00
Plaats:Nagele
Locatie:In en om Nagele