Iets voor jou?
Een bootcamp is gebaseerd op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger. In deze trainingen wisselen kracht en uithoudingsvermogen elkaar in hoog tempo af. Opdrukken, pittige intervallen, diverse functionele krachtoefeningen; het hele lichaam, ieder spiertje wordt getraind. Alles draait om conditie, kracht, explosiviteit en souplesse en dat tot je (bijna) niet meer kunt.

Beschik je over voldoende mentaliteit en ben je niet bang voor spierpijn, zweet en vieze handen? Meld je dan nu aan voor bootcamp!

Je krijgt dan wekelijks een gevarieerde training voorgeschoteld. Daarbij wordt gebruikgemaakt van je eigen lichaamsgewicht en verschillende soorten (natuurlijk) materiaal. Beginner of gevorderd? Iedereen kan op zijn/haar eigen niveau meedoen!

Handige bijkomstigheden
Kun je een keer niet op dinsdagavond, dan bestaat de mogelijkheid de training dezelfde week in een andere groep in te halen. Zit je na de training met vragen of heb je last van een pijntje of een bootcamp-dip? Wacht niet tot de volgende training, maar mail ons. Ook daar zijn wij voor!

De kosten voor deelname bedragen € 52,00 voor acht trainingen t/m 20 december.

Wat maakt onze trainingen nou zo uniek? De afwisseling, de gezelligheid en ondertussen toch hard werken.