In 2012 startte VAN BLOOIS SPORTADVIES als eerste in Noordoostpolder en Urk met het geven van bootcamptrainingen. Lekker pittige outdoor krachttrainingen, gebaseerd op routines van het Amerikaanse leger. Opdrukken, sit-ups, Jumping Jacks, pittige intervallen in de vorm van Tabata- en HIIT-trainingen; je doet het allemaal. Ieder spiertje in het lichaam wordt getraind. In een bootcamp ga je voor de ultieme combinatie van conditie, kracht en explosiviteit.

Tijdens de training wordt er al dan niet gebruikgemaakt van verschillende (natuurlijke) materialen. Er wordt getraind in kleine groepen en een beetje vies worden hoort erbij. Bootcamp wordt gegeven op verschillende locaties. Bij het inschrijven geef je aan waar en wanneer je de trainingen wilt volgen. De trainingen werk je af op je eigen niveau; je hoeft je dus niet te meten met Mierande, die er al vanaf training 1 bij is!

We geven deze trainingen met veel plezier. Een spelletje, wedstrijdelement en geintje horen erbij. Tijdens de trainingen in het zand van de Wellerwaard voelen de deelnemers zich soms weer even zestien ; )