In 2012 startte VAN BLOOIS SPORTADVIES als eerste in Noordoostpolder en Urk met het geven van bootcamptrainingen. Lekker pittige outdoor krachttrainingen, gebaseerd op routines van het Amerikaanse leger. Opdrukken, sit-ups, Jumping Jacks, pittige intervallen in de vorm van Tabata- en HIIT-trainingen; je doet het allemaal. Ieder spiertje in het lichaam wordt getraind. In een bootcamp ga je voor de ultieme combinatie van conditie, kracht en explosiviteit.

Past het jou niet om iedere week te komen trainen, dan kun je je via onze webshop ‘per keer’ aanmelden. Bekijk aanbod, plaats de keer/keren dat je kunt deelnemen in je winkelwagentje en reken af. Zo eenvoudig is het. De training werk je op je eigen niveau af. Of het nu de eerste keer is dat je meedoet aan een bootcamp of een ervaren rot bent: iedereen gaat even moe (maar voldaan) naar huis. De mate van spierpijn kan mogelijk wel schelen…

Heb je nog niet eerder bij ons getraind, dan sturen wij je vooraf een intakeformulier. Op basis daarvan wordt jouw belastbaarheid bepaald. Mede aan de hand daarvan werk jij de training af.

Veel plezier!