Bedrijven
In 2009 ging VAN BLOOIS SPORTADVIES van start met het geven van verschillende trainingen aan particulieren. Direct meldde zich ook het eerste bedrijf: Neopost uit Drachten. Zodoende trok geruime tijd een van onze trainers wekelijks richting Friesland.

Direct na werktijd ‘een uurtje’ samen trainen, is goed voor de teambuilding. Knoop er een doel aan vast, sponsor de loopkleding en uw bedrijf heeft een origineel en positief uithangbord. Bijkomend voordeel: een sportieve medewerker is een gezonde medewerker. VAN BLOOIS SPORTADVIES zet u en uw medewerkers graag aan het werk. Hardlooptraining voor bijvoorbeeld drie maanden of een eenmalige bootcamp, vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij zetten u graag aan het werk.

Scholen
Regelmatig krijgt VAN BLOOIS SPORTADVIES de vraag om mee te werken aan een sportdag op een lagere of middelbare school. Ook door middel van clinics op scholen laten wij jeugd graag kennismaken met verschillende outdoor-trainingen.

Maar er is meer! Misschien wil je met een groep docenten een medewerker die 25 jaar in dienst is, met ludieke training in het zonnetje zetten. Wij regelen het graag. Heb je een ‘moemakertje’ tijdens een schoolreisje of uitje nodig, ook dat kan. Gegarandeerd succes en onze trainers doen het met veel plezier.

Sportverenigingen
Of je nu voetbalt, hockeyt, volleybalt, korfbalt of tennist; er komt altijd loopwerk bij kijken. Door middel van korte techniektrainingen (20 tot 30 minuten) zorgen wij dat de spelers goed uit de voeten kunnen. Deze techniektrainingen zijn altijd toegespitst op de betreffende sport. Denk aan wendbaarheid en snelheid op de eerste 15 meter, voeg er een wedstrijdelement en techniek van o.a. passen en aannemen aan toe en je hebt een prachttraining voor aanvang van het wedstrijdseizoen.

Meer weten? Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.